GEORGETOWN ROWHOUSE  Making a home  An international couple with a historic rowhouse in Georgetown wanted the interior renovation to reflect their interests in entertaining, conversation, and modern sensibility. The design/build renovation demolished existing walls that used to separate individual living areas to create open and direct interaction between them.  To provide a slight separation between the kitchen and the dining areas however, we created a sliding partition with a custom geometric pattern inspired by the client's cultural heritage, that still allows light to penetrate the dining area when the partition is closed.
       
     
Manal Final 1.jpg
       
     
Manal Final 2.jpg
       
     
Manal Final 3.jpg
       
     
Manal Final 4.jpg
       
     
Screen 02.jpg
       
     
Screen 01.jpg
       
     
Manal Final 6.jpg
       
     
Manal Final 5.jpg
       
     
   Plan:  Existing Basement
       
     
   Plan:  New Basement
       
     
   Plan:  Existing First Floor
       
     
   Plan:  New First Floor
       
     
   Photo:  Existing Hallway
       
     
   Photo:  Existing Living Area
       
     
   Photo:  Existing Living Area
       
     
   Photo:  Existing Kitchen
       
     
   Photo:  Existing Kitchen
       
     
  GEORGETOWN ROWHOUSE  Making a home  An international couple with a historic rowhouse in Georgetown wanted the interior renovation to reflect their interests in entertaining, conversation, and modern sensibility. The design/build renovation demolished existing walls that used to separate individual living areas to create open and direct interaction between them.  To provide a slight separation between the kitchen and the dining areas however, we created a sliding partition with a custom geometric pattern inspired by the client's cultural heritage, that still allows light to penetrate the dining area when the partition is closed.
       
     

GEORGETOWN ROWHOUSE
Making a home

An international couple with a historic rowhouse in Georgetown wanted the interior renovation to reflect their interests in entertaining, conversation, and modern sensibility. The design/build renovation demolished existing walls that used to separate individual living areas to create open and direct interaction between them.

To provide a slight separation between the kitchen and the dining areas however, we created a sliding partition with a custom geometric pattern inspired by the client's cultural heritage, that still allows light to penetrate the dining area when the partition is closed.

Manal Final 1.jpg
       
     
Manal Final 2.jpg
       
     
Manal Final 3.jpg
       
     
Manal Final 4.jpg
       
     
Screen 02.jpg
       
     
Screen 01.jpg
       
     
Manal Final 6.jpg
       
     
Manal Final 5.jpg
       
     
   Plan:  Existing Basement
       
     

Plan: Existing Basement

   Plan:  New Basement
       
     

Plan: New Basement

   Plan:  Existing First Floor
       
     

Plan: Existing First Floor

   Plan:  New First Floor
       
     

Plan: New First Floor

   Photo:  Existing Hallway
       
     

Photo: Existing Hallway

   Photo:  Existing Living Area
       
     

Photo: Existing Living Area

   Photo:  Existing Living Area
       
     

Photo: Existing Living Area

   Photo:  Existing Kitchen
       
     

Photo: Existing Kitchen

   Photo:  Existing Kitchen
       
     

Photo: Existing Kitchen